Meer dan 2.000.000 onderdelen14 dagen retourgarantie
BMW onderdeelnummer nodig? Klik hier

Over ons

De Knalpot is een klein dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in zowel BMW motorfietsen als BMW motorfietsonderdelen. Op het gebied van gebruikte BMW onderdelen is De Knalpot de grootste van Nederland.
Het bedrijf is opgericht in 1995 door Jack Boone en ontstaan vanuit de hobby met een grote voorliefde voor BMW.
Jack heeft een opleiding motorfietstechniek gevolgd en is jarenlang als motorfietsmonteur werkzaam geweest.
Hij heeft altijd BMW motorfiets gereden en vooral veel gesleuteld aan BMW’s.

Naast de eigenaar zijn er de motorfietstechnici Hans Dekker, Ad Uytdewilligen,  en Arjan Buteijn werkzaam in het bedrijf. Zij onderhouden de motorfietsen, voeren reparaties en grote beurten uit en voeren revisies en restauraties uit aan verschillende motorfietsen. Ook voor technische vragen kunt u bij hen terecht.
Heleen Lobbezoo is als allround medewerker werkzaam. Zij verzorgt alle administratieve werkzaamheden, en alle overige voorkomende werkzaamheden. Serge Lievens is onze magazijnmedewerker die u kan helpen met het verkrijgen van de juiste onderdelen.

U kunt voor vrijwel alle onderdelen vanaf 1935 tot heden bij ons terecht. De onderdelen zijn zowel nieuw, als 2e hands ruim in voorraad.
U kunt Uw onderdelen bestellen via telefoon, fax of email. Vanaf april 2008 is onze webshop operationeel. Wij hebben een zeer snelle postorderservice. U kunt natuurlijk ook gewoon langs komen.

De Knalpot heeft voortdurend een wisselend aanbod van ongeveer 100 BMW motorfietsen. Dit aanbod wordt nog steeds vergroot. De motorfietsen zijn zowel opknappers als gereviseerde motoren, al vanaf € 1.300,-. Voor alle motorfietsen geldt dat u 3 maanden garantie krijgt. (Dit geldt niet voor opknappers; motorfietsen goedkoper dan € 2.500,-) Bekijk het aanbod eens op de motorfietspagina en kom vrijblijvend langs voor een proefrondje.

Wij verkopen niet alleen maar kopen ook. Heeft u zelf iets aan te bieden, kom dan eens langs of informeer ons. Wanneer het aangebodene interessant is voor ons komen we bij u langs.

Natuurlijk kunt u ook terecht voor al uw (technische) vragen. Loopt u tijdens het sleutelen tegen een probleem aan, neem dan gerust contact op. Wij kunnen u wellicht helpen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF